Boerderij Croy -marchigiana's

Marchigiana vlees

Croy Marchigiana runderen - vlees met een verhaal

Het Marchigiana rundvee is een vleesveeras dat ontstaan is tijdens de Romeinse periode in Italië. Zij groeien snel en hebben een witte kleur met een zwarte staartpunt en zwarte neus. De kalfjes worden zonder problemen geboren. In het begin zijn ze bruin en na twee maanden worden ze wit. De Marchigiana staat bekend om haar rustige, plezierige karakter en de hoge kwaliteit van het vlees.
Dat zijn precies de redenen waarom we op Croy gekozen hebben voor dit ras.

Proef het goede leven van Croy!

Croy Marchigiana vlees voedingDe Marchigiana´s hebben heel weinig krachtvoer nodig om goed te kunnen groeien. Door de juiste voeding en levensomstandig-heden en het nauwkeurig fokken van de dieren houden we een gezonde, sterke kudde die zo min mogelijk medicatie nodig heeft.
Doordat ze op een natuurlijke wijze groeien onder diervriendelijke omstandigheden heeft het vlees een bijzonder karakter.
Dit komt het dierenwelzijn ten goede maar ook het Marchigiana vlees wat we uiteindelijk eten.

Uitstekende kwaliteit en cholesterolarm vlees

Gezond voer is van groot belang voor gezonde, sterke runderen en draagt bij aan de smaak van het vlees. Het vlees heeft een laag marchigiana_entrecote Croyvetpercentage en is van een uitstekende kwaliteit. Het is zeer mals en fijn van draad. De smaak is uitstekend doordat het Marchigiana vlees licht gemarmerd is. Ook is het vlees cholesterolarm.

Het Marchigiana vlees serveren we in de Restaurants van De Smaak van Croy.

Het goede leven van Croy proef je terug in het heerlijke vlees dat met trots op de menukaart staat!