Kasteel Croy - B&B Boerderij Croy

Faciliteiten

Slaapkamer B&B Boerderij CroyBoerderij Croy
Boerderij Croy is een prachtige boerderij met aan de linkerzijde de koeienstal van onze vriendelijke mooie Marchigiana runderen en aan de rechterzijde het woonhuis. Midden in de hoeve bevindt zich Bed & Breakfast Boerderij Croy. Vanuit de aparte ingang kom je in de sfeervolle woonkamer met keuken. Er is op de begane grond een toilet en een badkamer met douche.
Boven zijn 2 ruime slaapkamerkamers met comfortabele 2-persoons bedden. Er is voldoende ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen.

Uw ontbijt
Wij verzorgen graag het ontbijt met ons heerlijke vers gebakken Croy brood. Het verse kopje koffie kun je zelf zetten als je ontwaakt en er is een waterkoker aanwezig om een lekker kopje echte Croy thee te zetten. Het verse eitje kun je naar wens bakken of koken in de eigen keuken.
Sfeervolle woonkamer - Bed & Breakfast Boerderij Croy

Op en top genieten
In de woonkamer is het heerlijk bijkomen na een dag in het Brabantse land. Er is een flatscreen TV en je kunt gratis gebruik maken van internet via wifi. Het is natuurlijk pas echt genieten om vanaf het terras de Marchigiana runderen te aanschouwen met het uitzicht op Kasteel Croy en de ondergaande zon.

Je geniet bij ons van alle facetten die Landgoed Croy kent!