Kasteel Croy - B&B Boerderij Croy

Faciliteiten

Slaapkamer B&B Boerderij CroyBoerderij Croy
Boerderij Croy is een prachtige boerderij met aan de linkerzijde de koeienstal van onze vriendelijke, mooie Marchigiana runderen en aan de rechterzijde het woonhuis. Midden in de hoeve bevindt zich Bed & Breakfast Boerderij Croy. Vanuit de aparte ingang kom je in de sfeervolle woonkamer met keuken. Er is op de begane grond een toilet en een badkamer met douche.
Boven zijn 2 ruime slaapkamer met comfortabele 2-persoons bedden. Er is voldoende ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen.

De woonkeuken
We serveren het ontbijt met het heerlijk vers gebakken Croy brood in de woonkeuken. Je kunt zelf een kopje koffie of echte Croy thee zetten. Het verse eitje kan naar wens gebakken of gekookt worden. ‘s-Avonds kun je de woonkeuken gebruiken om een drankje te drinken.
Sfeervolle woonkamer - Bed & Breakfast Boerderij Croy

Op en top genieten
In de woonkamer is het heerlijk bijkomen na een dag in het Brabantse land. Er is een flatscreen TV en je kunt gratis gebruik maken van internet via wifi. Het is natuurlijk pas echt genieten om vanaf het terras de Marchigiana runderen te aanschouwen met het uitzicht op Kasteel Croy en de ondergaande zon.

Je geniet bij ons van alle facetten die Landgoed Croy kent!